По случай настъпващите коледни и новогодишни празници кметът на община Стамболово приветства най-малките деца от ДГ ,,Звездичка“ и филиали

Изображение 3744

      Днес 22.12.2023г.в киносалона на община Стамболово най-малките дечица от всички филиали на общината, родители и администрация се радваха на веселата театралната постановка, която се представи на сцената. Залата на общината беше изпълнена с детски усмивки, радост и много емоции по случай Коледа. Дядо Коледа беше най-очаквания гост, който изненада малчуганите. Театралната група от гр. Хасково гостуваше в община Стамболово във връзка с инициативата ,,Коледни спектакли за децата от малките населени места в област Хасково“.

Кметът на община Стамболово г-н Аднан Йълдъз приветства децата и жителите на общината със следните думи: Коледните и новогодишните дни носят в сърцата ни топлина, радост и надежда. Дни на равносметка от постигнатото, от преживяното. В тези дни изпълваме сърцата си с повече надежда и вяра и отчитаме постигнатото през отиващата си година!

Най-малките деца от ДГ ,,Звездичка“ представиха стихчета и музикална програма. Дядо Коледа раздаде много подаръци и лакомства. Събитието завърши с много емоции и радостни моменти.

 

 

ПОЗДРАВИТЕЛЕН АДРЕС

 

МИЛИ ДЕЦА, УВАЖАЕМИ УЧИТЕЛИ.УВАЖАЕМИ РОДИТЕЛИ

За мен е удоволствие да Ви поздравя с настъпващите светли християнски празници – Рождество Христово и предстоящата Нова 2024 година!

Коледните и новогодишните дни носят в сърцата ни топлина, радост и надежда. Дни на равносметка от постигнатото, от преживяното. В тези дни изпълваме сърцата си с повече надежда и вяра и отчитаме постигнатото през отиващата си година!

Скъпи деца,

 Желая Ви Весела Коледа и щастлива Нова година.Нека всеки ден да бъде за Вас като една красива приказка с много игри и забавни моменти !

Уважаеми родители,

Пожелавам на вас и семействата ви здраве и успехи! Нека мечтите и желанията на всеки от вас се превърнат в реалност! Нека дните ни да са спокойни, сърцата ни да са щедри, любимите ни хора да се радват на обичта ни, а сполуката бъде наш постоянен спътник!

Благословена Коледа!

Щастлива Нова година!

 

АДНАН ЙЪЛДЪЗ:

Кмет на Община Стамболово