ДГ "Звездичка" посрещна Курбан Байрам с вълнуващ концерт в Община Стамболово"

 ДГ

Днес в киносалона на Община Стамболово се състоя вълнуващ празничен концерт, посветен на празника Курбан Байрам, с участието на талантливите деца от детската градина "Звездичка" и нейните бази.

Събитието започна с церемония, по време на която децата от ДГ "Звездичка" представиха традиционни песни и танци, свързани с Курбан Байрам. С изключителна енергия и радост, те представиха богатството на културата и традициите на този светъл празник.

Малките изпълнители бяха облечени в традиционни народни носии, които олицетворяваха красотата на тяхната наследствена култура. Ръчно изработени украшения и ярки цветове допълваха визията им, създавайки вълнуваща и красива сцена.

Родители, учители и местни жители се събраха, за да насладят сетивата си на изключително разнообразие от представления. Вълнуващата атмосфера на събитието привличаше всяко око и всяко сърце.

Сред гостите на събитието присъстваше и кметът на община Стамболово, г-н Аднан Йълдъз, който изрази своята гордост от представянето на децата и подчерта значимостта на толерантността и разбирателството между различните култури и религии.

Ръководителите бяха изключително горди с представянето на своите деца. Те подчертаха значимостта на подобни събития, които събират общността и споделят богатството на различните култури и традиции.

Зрителите изразиха своето възхищение и аплодисменти на малките изпълнители, доказвайки, че тяхната магия докосва сърцата на всички присъстващи.

Накрая кметът Йълдъз подари торбички със сладки и лакомства на малките малчугани.