Поздравителен адрес по повод празника на Община Стамболово

Изображение 2452

Уважаеми жители на община Стамболово,

Поздравяваме Ви с празника на община Стамболово и с 38-годишнината от обявяването й за община! В този тържествен ден отправяме своята благодарност към хората, които с делата си градят бъдещето на общината въпреки трудностите на днешния ден. На младите хора пожелаваме да съхранят своя устрем и желание за реализация.

Скъпи приятели, искаме да пожелаем на всички вас, вашите семейства, близки и приятели, преди всичко здраве и вяра в по-доброто бъдеще на България.
Убедени сме и вярваме, че заедно можем да направим община Стамболово още по-привлекателната дестинация за инвестиции. Да направим живота на всеки по-добър и по-щастлив.
Вярваме, че заедно, сплотени като голямо семейство, можем да преборим несгодите и да отчитаме повече успехи, повече радостни мигове. Нека с годините се трупат поводи за гордост, поводи за радост и моменти на истинска удовлетвореност от добре свършената работа.


Нека да продължим да развиваме заедно община Стамболово, превръщайки я в привлекателно място за живеене с домове, пълни с мир, вяра и любов.

 

Честит празник!

 

С уважение,

Аднан Йълдъз – Кмет на община Стамболово

Ербил Халим- Председател на Общински съвет- Стамболово