Поздравителен адрес от кмета на община Стамболово към завършващите ученици от Випуск 2022 на СУ "Св. Климент Охридски"- Стамболово

Поздравителен адрес от кмета на община Стамболово към завършващите ученици от Випуск 2022 на СУ

ПОЗДРАВИТЕЛЕН АДРЕС

 

 

ДО ЗРЕЛОСТНИЦИТЕ

ВИПУСК 2022 Г.

ОТ СУ,,СВЕТИ КЛИМЕНТ ОХРИДСКИ“

 

УВАЖАЕМИ ЗРЕЛОСТНИЦИ,

 

Обръщам се към Вас с много вълнение и същевременно с доза тъга. Изпитвам вълнение ,защото завършването на гимназия е един от най-важните периоди в живота на всеки един от нас. А тъгата се дължи на начина, по който се налага да бъдете изпратени- с написани върху бял лист хартия думи. Съдбата поднася различни предизвикателства, а Ваша мисия е да се справите по достоен начин.

 

Истината е, че единствено трудностите могат да ни направят по-силни и да ни обединят повече, от който и да е друг път. Няма сила, която да може да спре стремежите на един млад човек и да пречупи неговите амбиции. Вие доказахте, че можете да се справите с всяка извънредна ситуация и да я превърнете във Ваше предимство ,защото сте умни, способни, адаптивни и носите в себе си вдъхновение.

 

От сърце Ви пожелавам светли дни на хоризонта, чисти мисли и действия и блестящи резултати, каквито постигнахте през последните 12 години. Бъдете смели ,но и отговорни, вярвайте в доброто, но и не забравяйте да го предавате нататък, останете млади, но бъдете мъдри.

 

ПОПЪТЕН ВЯТЪР!

 

АДНАН ЙЪЛДЪЗ

КМЕТ НА ОБЩИНА СТАМБОЛОВО